Уебплатформата CouriersFinder стартира партньорство с Арамекс

Публикувано от Илиана Маринова на

От месец януари 2015 година уеб платформата за сравнение и заявка на куриерски, и спедиторски услуги CouriersFinder.com стартира партньорство с българското представителство на Арамекс – една от водещите световни компании за международни експресни куриерски и транспортни услуги.

Куриерските услуги, предлагани от Арамекс в България, включват международни експресни и международни сухопътни услуги към над 130 държави по света. Освен това, компанията предлага вътрешни експресни доставки и широк спектър от транспортни услуги, включващи сухопътен, въздушен и морски транспорт

Арамекс България е част от създадената преди тридесет и три години в Йордания компания Арамекс (Arab International Logistics / Aramex), извоювала си бързо слава и международно признание с качеството и иновативността на услугите си. Компанията има близо четиринадесет хиляди служители в повече от триста и петдесет локации по света, а акциите ѝ се търгуват на Дубайската фондова борса (DFM).

CouriersFinder е една от най-впечатляващите български стартъп компании и ежемесечно отбелязва двуцифрен ръст на приходите си. Така, стартиралата преди по-малко от година компания, успя да привлече вниманието не само на много от българските и международни куриерски компании, и интернет потребителите, но и да събуди интереса на няколко сериозни чуждестранни венчър капитал фонда, които започнаха да проучват възможността за инвестиции в нея.

CouriersFinder вече разполагат с англо-езична версия на уеб сайта, а от месец февруари 2015 обещават да предоставят на потребителите си и немско-езична версия. Компанията се е заела с амбициозната цел – през 2015 година да започне да предлага услугите си на някои от водещите европейски пазари, а при финансово подсигуряване от страна на сериозен инвеститор – и в Северна Америка. 

Потребителите на CouriersFinder.com могат бързо и лесно да сравняват цените на услугите на различни куриерски и спедиторски компании, и да правят заявка към избраната от тях.  С включването на Арамекс в уеб платформата, потребителите ѝ ще получат възможност да използват международни услуги на изключително изгодни и конкурентни цени, не само към някои от най-търсените дестинации, но и към някои по-екзотични и рядко обслужвани такива, и всичко това – само с няколко клика с мишката, без да се налага да излизат от дома или офиса си.

Сайта на компанията: CouriersFinder.com


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 3 = 9