Успешна реклама в Интернет без пари

Публикувано от Администратор на

Как се прави реклама в Интернет, ако нямаме пари, къде да рекламираме бизнесът си ?
Успешната реклама в Интернет може да бъде направена по два начина: Първият начини за популяризиране на бизнеса в Интернет, е като наемете SEO специалист да ви оптимизира сайта за търсачките или иначе казано да ви напише правилните ключове думи, да ви оправи анкорите на връзките, да изчисти шаблона на сайта ви от подли скрити връзки и да ви пусне по един линк от някой авторитетен сайт, които ще покаже на търсачките, че за вашия бизнес пише не кой и да е, а сайтове с голяма репутация.

seofoto

Това обаче е скъпо и не винаги можем да попаднем на съвестни SEO специалисти, които да вземат пари и реално да свършат работата като трябва. На практика, когато купуваме SEO услуга ние трябва да изчакаме няколко месеца, за да разберем за реалния резултат от това за което сме платили, защото Google  не изменял веднага позициите на сайта и видите ли трябва да се чака… Между временно докато чакаме се случва така, че случайно някоя от връзките, за които сте си платили бива изтривана от притежателите на сайтовете в, които е поместена. Накрая се получава така, че не само сайта ви не е мръднал в напред в търсачката, а е отишъл в “бан” поради неправилно поставени и нерелевантни връзки.

Вторият начин по които можете да постигнете успешна реклама в Интернет е като не плащате на никои и се заемете сами с популяризирането на бизнеса. Но как става това? Възможно ли е сам човек да изстреля своите продажби в Интернет без да плаща на никого за това? Да възможно е, дори е по- реално да се справете сами от колкото някой друг да свърши това вместо вас.

Причини защо Вие ще се справите по-добре, от всеки друг:

  • Кой освен, вас знае в действителност как работи бизнесът ви? Никой не може по-добре от самите вас да опише това, с което се занимавате самите вие. Всички връзки към сайта ви ще са релевантни, защото те на 100% ще отговарят на вашата дейност.
  • Никой освен вас самите не е по-заинтересован от вашия личен успех, ако SEO- специалиста се бори да ви представи резултат от своят труд ида получи сумата, то вие се борите да успеете в работата си.
  • Ако сами рекламирате сайта си в мрежата, то бихте го направили доста по-качествено и с нужното търпение от всеки друг, вие работите за себе си и вас не ви натискат срокове за успех.

Успешната реклама в Интернет е възможна и много ефективна, ако пишете просто по една публикация в някоя качествена директория за статии. Такава директория представлява  нашия сайт. Тук можете да публикувате безплатно своите рекламни материали и да привличате все повече посетители към вашия онлайн магазини или каквато е там вашата онлайн дейност.

Нашите достойнства са:

  • Бързо индексиране и добро позициониране на статиите в търсачките.
  • Никакъв спам, само релевантни, качествени статии на бизнес тематика.
  • Авторитет пред търсачките.
  • Всичко за сега е безплатно.

Можете да публикувате, още сега вашата първа рекламна статия. Тя ще бъде одобрена ако отговоря на тези условия.


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 14 = 21