Велинград – един от най – добрите български курорти

Публикувано от destinacii на

Ако искате да изкарате една незабравима почивка, посетете Велинград

Кога за последно бяхте във Велинград? Преди повече от 10 години? Преди 5 години? При всички случаи, ако наскоро не сте били на територията на курорта, то завръщайки се там днес, ще останете очаровани и наистина удивени от множеството промени, настъпили тук. Не само, че ще видите много повече хотели във Велинград, но ще забележите колко бързо, приятно и не прекалено драстично и в разрез с екологичните принципи се е променила обстановката тук. Нещо повече – Велинград наистина си заслужава вниманието на съвременния турист, предпочитащ природата, търсещ активния начин на почивка, копнеещ за релакс поради постоянния стрес и напрежение в ежедневието. Тук можете да получите всичко това и най-често на разумна цена, а освен това възможностите за запълване на свободното време са наистина много! И както вече казахме, почивката във Велинград е наистина възможна да бъде по джоба на всеки един от вас. Да – включително и когато става въпрос за уютните хотели във Велинград.

Велинград, наричан още спа столицата на Балканите, разполага с наистина богата леглова база. Тя е почти равномерно разпределена между луксозните хотели с по 4 звезди и по-малките, някои дори реставрирани от миналото къщички, служещи днес за живеене на местните и за предоставяне на стаи на гостите на града. В същото време, не по-малко са и спретнатите къщи за гости. Част от тях са по-скромни и спокойни, отдалечени от шума на центъра, където между другото, има и много нощни заведения и отлични ресторанти и традиционни български механи, а други са по-скоро така наречените семейни хотели от категорията на 3 звезди, съчетаващи уюта на провинцията със съвременните модерни условия за почивка.

Разбира се, когато избирате хотели във Велинград, основното нещо, за което трябва да се замислите, са парите. Но в спа столицата на Балканите, дори по-луксозните хотели са на сравнително достъпна цена – особено имайки на предвид, че освен нощувка, те ще ви предложат и много други допълнителни удобства като уелнес центрове за красота и здраве, специализирани лекарски кабинети, в това число и медицински процедури с лековитата местна минерална вода, а също така и водни атракциони, стаи и заведения за забавления: та дори и за забавления за най-малките, които обикновено са поверени в нуждите на професионално обучени аниматори.

Почивката във Велинград – без значение какви хотели ще предпочетете – определено си заслужава! Разгледайте наличните хотели във Велинград и планувайте ваканцията си сега!

Категории: Туризъм

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

+ 78 = 80