Красив уеб сайт

[yasr_overall_rating size=“medium“]
Искате ли качествен фирмен сайт, Интернет магазин или уеб сайт визитка, при това  без вложения на пари за създаване на сайта? Искатели Вашият сайт да има красив уеб дизайн и да бъде напълно адаптиран за мобилните устройства ? Значи нашата услуга за изработка на сайт, е подходяща за Вас.

Какво включва услугата по изработка на сайт?

Какъв уеб сайт ще получите ако поръчате услугата?

Изработка на сайтНие ще създадем безплатно качествен интернет сайт от няколко страници: „Главна страница“, „за нас“, „контакти“, „отзиви“, „страница за магазина“ „Страница по Ваш избор“. Нашето предложение включва:

Всички сайтове се изработват на различни програмни езици: css, html, php, javascript, jquery  в съчетание с системи cms: Joomla, drupal, wordpress, prestashop, и други.  Ние, сами избираме, кой CMS е най-подходящо решение за Вашият интернет ресурс, но въпреки това ще се вслушаме във Вашето мнение и предпочитане по уеб дизайна на сайт.

Ваше задължение по сайта остава:

Тъй като създаваме наистина качествени уеб сайтове, не си позволяваме да ги качваме на безплатен хостинг и да използваме някакви под домейни за име на вашият сайт. За да сте истински собственик на сайта си и да не зависите от никой се налага да платите за някой неща:

  1. Интернет хостинг. Тази услуга е платена. Но ние ще изберем специално за Вас най-подходящия и евтин уеб  хостинг, на който ще се разполага Вашият сайт.
  2. Име на сайта (Домейн). Името на сайта струва пари и потребителите на нашите услуги си го купуват отделно.
  3. Сертификат SSL . Ако държите да имате,  може да си го купите или да Ви поставим безплатен.
  4. Текстове, снимки или видео. Всички материали, като текстове снимки и видео са задължение на лицето, което поръчва сайта. За нас няма значение от къде ще ги вземете, но ако не знаете можем да ви насочим от къде да си ги купите или изтеглите безплатно.
  5. Ако държите в сайта Ви да се включат някакви платени компоненти, шаблони или плъгини. Купете си ги с радост ще Ви ги поставим.

За сега ние работим само с една хостинг компания webhost1.ru. Това означава, че за да поръчате услугата „изработка на сайт“ трябва да регистрирате домейн и поръчате хостинг именно в тази компания. При необходимост, ще ви консултираме как да създадете акаунт там.  Защо този хостинг  чете тук.

Ние си запазваме правото да не изработваме определени типове сайтове. Такива, които са анти морални, нарушават закони, използват чуждо съдържание без необходимото разрешение или по други наши съображения.

Изработка на сайт цени. Сайт цена:

За да сме по конкретни и да няма обърквания ще ви напишем какви са цените за изработване на уеб сайт:

Това е наистина специална промоция, която ще е валидна определен срок от време. Така, че побързайте и поръчайте, своят безплатен и напълно функционален уеб сайт при това напълно адаптивен за мобилни устройства и с базова seo оптимизация.

Зада поръчате Запълнете формата и ние скоро ще се свържем с Вас.

[contact-form-7 id=“4716″ title=“Izrabotka na sait“]