Най-добрия хостинг в света – SSD ХОСТИНГ

Webhost1 предлага най-качествените хостинг услуги на най-добрата цена, която можете  да си представите. Ако желаете вашият сайт да се намира на сигурно място и да се отваря бързо регистрирайте хостинг и домейн в руската компания Webhost1 – Най-добрия хостинг:
SSD ХОСТИНГ

SSD хостинга е най-бързият и сигурен начин сайта Ви да работи роботи добре на php 7 и да се класира на добри позиции в търсачките. Това е хостинг, който работи с най-съвременните дискове, които мигновено ще предоставят достъп на потребителите до вашият сайт.

Какво предлага хостинга Webhost1?

  1. Супер бърз хостинг (SSD хостинг).
  2. Регистрация на домейни.
  3. Автоматично създаване на сайт с помощта на CMS.
  4. Бърза онлайн подржка от оператори в реално време (на руски и английски).
  5. Най-изгодните цени на хостинг пазара в света.
  6. Безплатно пренасяне на сайта от стария ви хостинг към новият супер бърз SSD хостинг.

И така ако желаете Вашия сайт да стане наистина бърз. Ако желаете да повишите видимо позициите на сайта си в търсачките като Google, Яндекс и други, ако желаете да плащате по-малко от колкото сега, просто се регистрирайте изберете най-добрата хостинг компания в Русия и за света Webhost 1.

Приятели, представям Ви новите тарифи за SSD дисковете.

SSD хостинга показва максимална производителност и скорост за сайтовете използващи бази данни – това са интернет магазини и сайтове с голямо количество клиенти и посещения.

SSD дисковете са до 10 пъти по-бързи при четене и запис на данни (до 600 Мб/с) и позволяват да се извършват 400 пъти повече операции на въвеждане – отвеждане (IOPS до 80 000).

Така също се появи възможност да използвате PHP 7.

Нашият SSD хостинг има гъвкав трафик от 100 рубли в месец (отстъпка до 10% при заявка за цялата година). Повече за тарифите може да узнаете на нашият сайт.