Webselo.com – ИТ фирмата, която ще отговори на изискванията Ви!

Публикувано от webselo.com на

Webselo.com

Добре дошли на наша територия!

Ние от екипа на webselo.com се занимаваме с изработка на уеб сайтове и дизайн с поддръжка, онлайн реклама (SMM, SEO,AdWords), копирайтинг и преводи на няколко работни езика.

 

Запознайте с нашите професионални услуги

Webselo.com предлага специализирани услуги в няколко основни сфери, както следва: Копирайтинг | Маркетинг | Преводи | Уеб дизайн и други.

Нуждаете се от професионална копирайтинг услуга за запълване на страницата Ви с качествено и полезно съдържание?

Е, в такъв случай, сте попаднали на правилното място. Заповядайте на адрес webselo.com, където ще можете да разгледате категорията „копирайтинг и преводи”.

В сета от професионални копирайтинг услуги се включват предоставяне на прецизни SEO текстове, съдържание на чужди езици, коректура на текстове и преводи.

Ролята на SEO текстовете, представена накратко

Ако разчитате на интернет пространството като трамплин за достигане на повече трафик и потенциални клиенти/консуматори на Вашите продукти и или услуги, знайте, че доброто класиране в търсачките пряко зависи от качеството на предлагания СЕО копирайтинг.

SEO (Search Engine Optimisation) означава оптимизация за търсещи машини, отнасящи се най-вече за Google. Тук не става, а и не бива да става дума за „писане” заради самото „писане”,повтаряйки и редувайки няколко думички (ключови фрази) в абсурден вид, като например “hoteli София”, “Sofia хотели”, Sofiq hoteli”.

Не, това не е професионална СЕО услуга, на която да разчитате за бърз трафик и добро класиране в Гугъл! За разлика от тях,при нас ще получите превъзходна, полезна и практична копирайтинг СЕО услуга с отлично качество! Защото ние пишем за хора, не машини!

Професионални експресни преводи!

Търсите бърз и качествен превод? Доверете ни се смело, за да изпълните навреме ангажиментите си без компромис върху качеството на предоставяната услуга!

В категорията „преводи” можете да разгледате богатия ни сет от преводачески услуги, включващи предоставяне на художествени преводи, преводи на есета и съченения, филми, видео клипове, реклами, афиши, песни и какво ли още не. Освен това, webselo.com може да Ви предложи още коректура на преведен материал и СЕО текстове.

Маркетинг и реклама

Рекламирайте онлайн бизнеса си по възможно най-добрия и изгоден за Вас начин! Разгърнете дейността си предоставяйки ѝ адекватна реклама, която ще служи като Вашата визитна картичка в онлайн пространството!

В категорията „маркетинг” можете да разгледате специализираните ни услуги в областта на маркетинга като поддръжка на страница в социалните медии (Facebook, Google, Pinterest, Instagram).

Изграждане на уеб дизайн и поддръжка

Време е да запознаете виртуалното пространство с предмета си на дейност, който Вашата фирма упражнява! Екипът на Webselo.com се занимава с професионално и експресно изграждане на уеб сайт с опция редовна поддръжка, мобилна версия на сайта, обновяване, редизайн, графики и дизайн!

Нашите приятели/партньори

Webselo.com успя през годините да си изгради репутация на фирма, специализирала се в услугите си. Немалка част от фирмите и компаниите, с които се сработихме успешно, се превърнаха и в настоящи приятели и партньори на webselo.com.

Отличен пример за наши партньори, с които създадохме рентабилни проекти, са например: Eveyn.com, staystrong.eu, outletsportzona.com, instrumenti.net, instrumenti.org, toptul, leatherfresh, slushalki.net, MegaHome, Клуб по здравословно хранене „Попитай”, Предпричемач,Nikov Bike, Taiwan Trade, Avtorenovacia,Rentex, Didro, Espokalondon, Vilaz, OnfocusLaw,Ast, Evrokom, Eye os, Zariben, Acyba и други.

Харесахте си услуга? Свържете се с нас на посочения телефон, за да я получите: webselo.com | 0898 62 30 62


webselo.com

Webselo.com - сериозният партньор в ИТ сектора!!!

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

− 1 = 9