Какво е twitter и как да станем успешни блогъри?

Публикувано от Администратор на

Смисълът на twitter и може ли да изкараме пари от микроблог?

Какво е twitter?

Twitter е социална мрежа с широко разпространение, както в Америка където е нейната родина , така и в много други държави по света. Twitter  е сайт за микроблогинг, който дава възможност на своите потребители да създават  кратки съобщения до 140 символа, и да изпращат тези кратки съобщения към своите twitter последователи. От своя страна последователите на даден Twitter блогър могат да правят  ретвит (Retweet) на съобщенията, които са им харесали и по този начин да ги изпращат към своята читателска аудитория или накратко казано към своите последователи. Освен това, по Twitter може да се изпращат различни снимки, да се изпраща местоположение на картата, като и видео клипове от YouTube. Всеки решил да се занимава с Twitter трябва да знае, че Twitter монетизация е напълно реална  и от twitter могат да се изкарат много пари ако имате читатели и блогът Ви е интересен за хората.

Как да използваме Twitter?

За да използваме социалната мрежа twitter,  първо трябва да се регистрираме и след това да настроим  нашия Twitter акаунт така, че да изглежда максимално привлекателно. За препоръчване е да използвате собствена снимка или най-малкото снимка на реален човек, това ще  направи Вашият Twitter  профил по- естествен и ще може да Ви донесе допълнително читатели. А най- важното нещо в Twitter bg са читателите. Колкото повече толкова по-добре. От вашите последователи зависи и колко пари ще изкарвате от блога си. Във  видео клипа по-долу съм  дал по-подробни указания  за това, как да използваме и настроим правилно своя Twitter акаунт и как да  привличаме читатели към блога си.

 

Може ли да изкараме пари от Twitter монетизация на микроблога си?

Twitter е социална мрежа от която може да се изкарват пари  и то не малко пари. Както уточнихме по-горе, парите, които можете да изкарате в twitter  са пропорционални от количеството последователи или както вече  e  читатели на Вашия  блог, а така също от  темата и качеството на  на Вашите постове. Най – изгодно е да имате Twitter акаунт с ясно направление към определена група хора(читатели) и е хубаво тези читатели да са  реални хора, реално интересуващи се от темата на блога Ви, а не да ви четат само защото Вие ги четете.

Как се изкарват пари в Twitter?

Предлагаме на Вашето внимание Интернет сайт, който ще Ви плаща пари, за да публикувате съобщения от рекламен характер във Вашия Twitter блог, и по този да превърнете Вашите читатели в потенциални потребители на един или друг продукт, за да се регистрирате просто натиснете тук!

Обърнете внимание, че сайтът  prospero.ru е на руски език, но плаща както на руски така и на бг блогъри. Също така е важно да отбележим, че сайтът работи и плаща в  платежната система webmoney, от  която обаче не е  проблем да си прехвърлите парите на Вашата VISA  карта или MasterCard. Така, че  смело можете да се потопите в света на twitter, а защо не и да изкарате малко webmoney или просто да се позабавлявате  и да изкажете своето мнение пред много хора!

Станете наши последователи в twitter!

А ако искате да сте наясно с последните събития около нашия сайт, можете да се запишете  да станете наш читател в twitter!


Администратор

Създател и администратор на сайта websuper . Ако желаете да се свържете с мен, може да ми пишете използвайки някой от представените на сайта контакти.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

81 − = 75